Фахівці назвали головні властивості абрикосів і розповіли, кому їх їсти протипоказано.
В Україні починається сезон абрикосів, і медики стверджують, що це дуже смачний фрукт, який здатний підвищити імунітет і налагодити роботу кишківника. Однак не всім абрикоси можна їсти.
В абрикосах міститься багато антиоксидантів і вітаміну А. В 3-4 абрикосах (100 грамів) міститься всього 45 ккал. Крім того, у них низький глікемічний індекс і вони чудово підходять для діабетиків. Про корисні властивості абрикосів повідомили на порталі saladeprensa.org.
Як відзначають фахівці, абрикоси знижують ризик розвитку дегенерації сітківки, сліпоти та інших проблем із зором. У цих фруктах містяться вітаміни А і С, які захищають імунну систему людини та формують процес росту у дітей та підлітків.
Також абрикоси нормалізують роботу кишківника, допомагають уникати запорів і навіть допомагають позбавлятися від зайвих кілограмів.
Абрикоси допомагають нормалізувати водяний баланс в організмі та справляються із затримкою рідини, а також знижують артеріальний тиск, нормалізують високий рівень холестерину.
Краще всього абрикоси є свіжими та стиглими. Також вони будуть корисні у вигляді напоїв, як добавки в салати, напої та солодощі.
Ще абрикоси позитивно впливають на стан шкіри і їх використовують у косметичній промисловості.
бізнес
Бізнес компаньйон
компаньйон
журнал
гривня
курс
долар
девальвація
економіка
Тернопіль
тернопільські новини
валюта
форекс
інвестор
світовий ринок
каталог
підприємства
магазини
абрикоси
імунітет
Вибрано елементів :
Перетягніть файли сюди, щоб завантажити
або
Максимальний розмір файлу : 50 Мб
Вибрані елементи