Лікар-гастроентеролог розповів, з якою їжі краще не починати день.
Український лікар-гастроентеролог розповів, які сніданки є некорисними, а навіть небезпечними. Медик і дієтолог Ірина Потянова повідомила, що якщо ранком їсти тільки вуглеводи у вигляді каш, це загрожує ожирінням і проблеми з шлунково-кишковим трактом. Якщо ви хочете зберегти здоров’я – забудьте про таку їжу.
Якщо ви їсте на сніданок м’які каші, мюслі, булочки, солодощі у вашому організмі виробляється гормон інсулін, який зменшує концентрацію глюкози і призводить до небезпечних станів.
До того ж, після вживання солодкого, борошняного ви захочете швидко знову їсти. Починаються своєрідні “гойдалки”, рівень глюкози та інсуліну знову підскакує. Такі стани приводять до залежності від вуглеводів, якщо ви їх не отримуєте, вам стає погано.
Ірина Потянова зазначає, що такі коливання стають величезним навантаженням на підшлункову залозу, запускають механізми набору ваги, через те, що інсулін перетворює надлишок глюкози в жирові відкладення. Також це може викликати розвиток цукрового діабету другого типу.
Лікар рекомендує вживати на сніданок білки, жири і вуглеводи. В такому випадку ви відчуєте ситість і вас не буде хилити в сон. Якщо після сніданку ви хочете спати, це ознака того, що ви переїдаєте вуглеводів.
бізнес
Бізнес компаньйон
компаньйон
журнал
гривня
курс
долар
девальвація
економіка
Тернопіль
тернопільські новини
валюта
форекс
інвестор
світовий ринок
каталог
підприємства
магазини
лікар
сніданок
поради
Вибрано елементів :
Перетягніть файли сюди, щоб завантажити
або
Максимальний розмір файлу : 50 Мб
Вибрані елементи