Фахівці назвали найкращі засоби від похмільного синдрому.
Після святкових застіль багатьох мучить похмілля через неправильне вживання алкогольних напоїв. Як відзначають фахівці, солоні і мариновані овочі, квашена капуста і розсіл – не допоможуть в боротьбі з наслідками.
Як розповів експерт з безпеки харчових продуктів Всесвітньої організації охорони здоров'я Пітер Бен Ембарек, існує не один засіб, який допоможе впоратися з похміллям. Про це пише видання Vesti.
Він зазначив, що мариновані овочі та соління не є ліками і зняти негативні наслідки з печінки за кілька днів їм не під силу.
"Декількома продуктами ви не зможете компенсувати погане харчування або надмірності після свят", - сказав експерт.
Він зазначив, що на свята варто все вживати в міру.
Дослідники з південнокорейського Національного університету Чеджу та Інституту медичних наук вважають, що найкращим засобом від похмілля є молода спаржа. На думку вчених, в ній містяться амінокислоти і мінеральні елементи, які знижують окислювальний процес в результаті впливу спиртного на клітини печінки.
А от експерти з Університету Каліфорнії назвали страву, яка допоможе впоратися організму після свят – це корейський суп Як-а-мейн. Він готується з солоної яловичини, бульйоні на основі соєвого соусу, локшини, крутого яйця і цибулі. У такому супі поєднуються солі, білки, вуглеводи і мікроелементи, які необхідні організму після святкових застіль.
бізнес
Бізнес компаньйон
компаньйон
журнал
гривня
курс
долар
девальвація
економіка
Тернопіль
тернопільські новини
валюта
форекс
інвестор
світовий ринок
каталог
підприємства
магазини
похмілля
алкоголь
засоби
не
росіл
Вибрано елементів :
Перетягніть файли сюди, щоб завантажити
або
Максимальний розмір файлу : 50 Мб
Вибрані елементи