Дослідники провели експерименти, годуючи лабораторних мишей солоною і несолоною їжею. В результаті спостережень було з’ясовано, що у мишей , які вживали їжу з високим вмістом солі, кількість бактерій Lactobacillus murinus була значно нижчою від норми, що сприяє погіршенню мікрофлори кишечника та зумовлює розвиток аутоімунного енцефаломієліту і гіпертензії. Про це повідомляє socportal.info.
Вчені також наголошують, що у людей, які споживають багато солі, збільшується число клітин Т-хелперів 17 типу, що призводить до розвитку гіпертензії.
Варто зазначити, що за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, систематичний прийом надмірної кількості солі призводить до підвищення кров’яного тиску і, як наслідок, — до ймовірності розвитку різноманітних хвороб серця, нирок, шлунку.
бізнес
Бізнес компаньйон
компаньйон
журнал
гривня
курс
долар
девальвація
економіка
Тернопіль
тернопільські новини
валюта
форекс
інвестор
світовий ринок
каталог
підприємства
магазини
сіль
гіпертензія
енцефаломієліт
Вибрано елементів :
Перетягніть файли сюди, щоб завантажити
або
Максимальний розмір файлу : 50 Мб
Вибрані елементи